Novita...

September

De zomervakantie voorbij... de scholen weer begonnen.

Enkele frisse ochtenden en nachten die al voorbij komen, maar nog vele mooie warme middagen. Heerlijke boswandelingen waar je geniet van de oranje rode gloed die de bospaden verlichten. De blaadjes die vallen van de bomen en de overheerlijke funghi porchini en kastanjes die je kunt vinden.

 

Oktober

De maand van de dieren en de griezels halloween de maand van de oktoberfest en de herfstvalantie. Maar tevens de maand dat wij na het enorme succes van vorig jaar weer meedoen met de nacht van de nacht op zaterdag 27 oktober. Wij mogen ons de trotse ambassadeurs noemen die als eerste restaurant in Limburg mee hebben gedaan met deze fantastisch romantische avond. Geniet ook deze keer weer van een romantsich en beetje griezelig Diner met alleen kaarslicht!!


 

November

De maand dat Sint Maarten word herdacht en dat de Goede Sint weer voorbij komt.  Die elk jaar weer die spannende Boottocht vanuit Spanje maakt om de kindjes die lief zijn geweest te verrassen. De Maand dat we stilstaan bij onze liefde voor vrienden en familie. De maand dat we elkaar extra bedanken. De maand van de Thanks giving. De Maand dat we de nieuwe novelle wijnen en olijfolie's mogen proeven Maar ook de maand dat we langzaam gaan denken aan Kerst. Hebben we alles al goed geregeld? Wij zijn in deze maand druk bezig met voorbereidingen te treffen betreft de organisatie van onze super Dinner at homes tijdens de feestdagen. Reserveer ook en geniet van een luxe diner thuis bezorgd voor maar 27,50 euro p.p.

Vergeet ook niet te reserveren voor vrijdag 16 November. Dan organiseren wij onze Italiaanse Avond!! Een avond met swingende italiaanse muziek, eten en volop wijn!


 

December

De maand van de bedrijfs uitjes. Geniet met uw collega's van een van onze overheerlijke menu's. 

Wij hanteren mooie menu groepsprijzen. Email naar info@ristorante-lastoria.nl voor meer informatie betreft deze menu's.

Tijdens de Kerst zijn wij alle dagen geopend. Heilig avond, eerste kerstdag en tweede kerstdag bezorgen wij onze dinner @ home catering en is onze keuken geopend van 14 uur tot 22 uur.


 

Januari

De maand dat we het huis weer goed ontdoen van alle kerstversiering. en een frisse start maken. volgend jaar leek zover weg....... Ojee...de Communie.....wees gerust... ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Overheerlijke grote Partypizza's en Buffetten is what we do!!!! naast de Diners bij ons in de zaak. Heeft u komend jaar ook iets te vieren? Informeer naar de talloze mogelijkheden......